SERVICII

Facem lucrurile mai simple pentru tine

PROIECTARE

Oferim servicii complete de proiectare creând o echipă de proiect diversă și cu experiență.
Pe parcursul intregului proces, de la concept și până la finalizarea completă a clădirii, incluzând toate fazele specifice de proiectare, birocrația necesară pentru construcție.
Serviciile noastre personalizate încorporează obiectivele clientului individual și cerințele programului, rezultând soluții de proiect de succes.
Abordarea noastră integrată de proiect oferă cunoștințe valoroase care îi ajută pe clienții noștri să ia decizii în cunoștință de cauză pe tot parcursul procesului de proiectare

DESIGN INTERIOR

Cu pasiunea noastră pentru soluții spațiale excepționale creăm interioare distincte si funcționale cu o atmosfera unica ce atrag toate simțurile.
Scopul nostru este să creăm proiecte unice si irepetabile și să aplicăm evoluția tehnologică pasiunii și experienței noastre în design.
Serviciile noastre de design interior oferă soluții creative prin planificarea spațiului, selecții de materiale și mobilier. Colaborăm cu clienții noștri pentru a le oferi interioarelor calitatea materială pe care o caută, precum și caracterul care lasă o impresie celor care vizitează spațiul. Mediul interior are un impact enorm și ar trebui să îmbrățișeze și să reprezinte marca și cultura propietarului. Serviciile noastre personalizate vizează producerea unor spații memorabile care să inspire noi moduri de învățare, lucru și viață.

liv_01

25-30E +TVA

buc_03

35-40E +TVA

liv_02

50E +TVA

PROJECT MANAGEMENT

Managementul proiectului de construcție ar putea fi definit ca direcția, reglementarea și supravegherea unui proiect de la dezvoltarea timpurie până la finalizare. Scopul final al managementului proiectelor de construcții este satisfacerea deplină a cerințelor clientului pentru un proiect viabil atât în ​​ceea ce privește funcționalitatea, cât și bugetul. Lucrăm îndeaproape cu proprietari, arhitecți, ingineri și alți consultanți în construcții pentru a oferi o integrare perfectă între toate etapele procesului de construcție. De la concept sau pre-construcție la închiderea proiectului, oferim soluții proactive de rezolvare a problemelor pentru orice program de construcție

AUTORIZARE ISU

Oferim servicii complete si integrate de specialitate necesare obtinerii avizului si autorizatiei ISU de securitate la incendiu, în cazul lucrărilor noi, modificărilor și modernizărilor instalațiilor de stingere cu apă, detectare, semnalizare și alarmare la incendiu la clădiri existente și nu numai.